2018. ápr 24.

Termékteszt - HerbArting felnőtt termékek

írta: LazAnyu
Termékteszt - HerbArting felnőtt termékek

Tiniként sosem álltam a tükör előtt és nézegettem magam, hogy min változtatnék, mivel nem vagyok elégedett. Nem mondom, hogy ez idővel nem változott, de soha nem fogyókúráztam vagy sanyargattam magam azért, hogy ledobjak pár kilót. Nem aggódtam se a súlyom, se az egészségem miatt, és ez egészen addig nem változott, míg terhes nem lettem. Akkor, 24 évesen éreztem először azt, hogy oda kell figyelnem, mert ez már nem csak rólam szól. Nemcsak az étkezés tekintetében voltam körültekintőbb, hanem arra is jobban figyeltem, hogy milyen kozmetikumokat használok. Lecseréltem a tusfürdőm, a samponom, a sminktermékeim nagy részét, folyamatosan a címkéket olvastam, mit veszek le a polcról. Ez az odafigyelés a szülés után is megmaradt, mivel a kisfiamat elég hosszú ideig szoptattam, így továbbra is körültekintőnek kellett lennem. Aztán ahogyan elmúlt a szoptatós időszak, „visszaestem” ételek és kozmetikumok tekintetében is. Nemrégiben jött szerencsére egy új életszakasz az életemben, ami arra sarkallt, hogy jobban figyeljek a bőrömre (már csak azért is, mert bizony már én sem leszek fiatalabb :D).

 93aa37e34513c43e848cfc6edfe67ca4--pascal-campion-inspirational-artwork.jpg

A HerbArting márkáról már korábban is hallottam, de a brand filozófiáját akkor ismertem meg, mikor személyesen is megismerkedtem a termékek megálmodójával és megalkotójával. Szabó-Vida Zsófi már gyerekkorában gyógynövényes készítményekkel kísérletezett a családja örömére, mondhatjuk tehát, hogy mélyen gyökerezik nála ez a hivatás. A Kertészeti Egyetem gyógynövény szakán végzett, ezzel biztosítva magának a szakmai tudást is ahhoz, hogy ezen az úton haladjon tovább. 100% natúr termékeket készít, mentes a kőolajszármazékoktól és parabénektől. A krémekben, kozmetikumokban nem csak „említés szintén” találkozhatsz a gyógynövényekkel, hanem ezek a fő összetevők és hatóanyagok. Zsófi semmilyen illatanyagot vagy más irritatív anyagot nem használ a termékekben, ezért ezek kisbabák ápolására, fürdetésére is alkalmasak.

 herba1.jpg

Pár hete alakítottam ki egy arcápolási rutint, aminek fő alapköve lett három Herbartingos termék. Az egyik (és mondhatom, hogy a kedvencem) a kávés arclemosó. Sok más anyukához hasonlóan engem is a kávé éltet, imádom az ízét, az illatát, a hangulatát. Számomra ez az arclemosó igazi élményt ad, annyira finom kávéaromát érzek használat közben, hogy a placebo hat és majdnem olyan, mintha ittam volna egy adag kávét. A lemosó a Blue Bird Roastery kávéját tartalmazza és bőrradírozásra is alkalmas, amiért külön ujjong a hámlásra kicsit hajlamos bőröm. (A következő a kávés tusfürdő beszerzése lesz!)

 herba2.jpg

Az arclemosás után használom a hidratáló krémet, ami számomra túlzás nélkül egy hétköznapi csoda. Az én bőröm ugyanis nagyon nehezen szívja be a krémeket. Nemrég voltam sminkmodell egy kedves barátnőmnek, szépen előkészítette a bőröm és csodálkozva tapasztalta, hogy 10 perc alatt sem szívódott fel a krém, amivel bekent. Mindig ilyen volt a bőröm, ha este bekenem még néha reggel is érzem az arcomon a krém zsírosságát. Azaz, azt gondoltam az arcom ilyen, de ezek szerint inkább a krémen múlik a dolog, mert ez a hidratáló arckrém kb. 1 perc alatt felszívódik, ráadásul úgy, hogy utána bátran sminkelhetek, így végre reggel is használhatok arckrémet, nem csak este. (Zárójelben jegyzem meg, korábban is kerestem kitartóan a tökéletes hidratáló arckrémet, a legnagyobb márkák sem működtek.) 

Bár nagyon jó tapasztalataim vannak az arckrémmel, mégis az arcszérum az, amire teljesen rákattantam. Volt szerencsém tesztelni a szérumot még a piacra dobás előtt, mikor panaszkodtam Zsófinak arról, hogy milyen a bőröm, akkor mesélte, hogy lesz egy ilyen termék, próbáljam ki. Az egyetlen furcsaság az állaga, bár, ha van egy sokszor náthás gyereked, akkor a szemednek már ismerős lehet ez a látvány. :D Nos, igen, ez a kompromisszum, ha valaki megbízható összetevőket szeretne, akkor lemond arról, hogy tökéletes színű, állagú és illatú krémet lát majd. Az illat kapcsán, ezek a termékek nem tartalmaznak illatanyagokat, de ennek a szérumnak számomra nagyon kellemes marcipánillata van, még egy plusz pont. Azt vettem észre, hogy úgy működik, mint egy bőrtökéletesítő kence: a T-vonalam kevésbé zsíros tőle, a vízhiányos részek nem pirosodnak ki, a hámlás is kevésbé jellemző, mióta használom. Sminkalapnak tökéletes ez is, gyorsan beszívja a bőröm, „megágyaz” az alapozómnak. Ettől függetlenül persze este is nagyon szívesen használom, jó érzés úgy lefeküdni, hogy tudom, bármennyire fáradt is vagyok, tettem azért, hogy reggel szeressek vagy kicsit jobban szeressek tükörbe nézni.

 img_1535.JPG

A szérum már elérhető a HerbArting webshopban, sőt, csomagban veheted meg egy kis ajándékkal, ha szeretnéd ezzel meglepni anyák napján édesanyádat (vagy magadat, csak úgy) ! :) Kattints ide! A csomag csak május 4-ig rendelhető!

  

Képek forrása: Pascal Campion, HerbArting, saját fotók

Szólj hozzá

kávé anya kismama természetes tesztek anyák napja szérum arckrém termékteszt arclemosó herbarting